Web Analytics Made Easy - Statcounter

جبار آذین منتقد سینما و تلویزیون گفت: در واقع به رغم آن که برخی از هنرمندان حرفه ای و عوامل فنی کاربلد در تولید بوی باران همکاری داشته اند اما این سریال نتوانسته است مخاطب را راضی کند و از منظر فنی و هنری مورد توجه اهل فن و منتقدان قرار بگیرد، به همین دلایل بوی باران تنها می تواند یک سریال با حرف های خام و ناکام در عرصه تولیدات سریالی تلویزیون به عنوان یک سریال زیر متوسط که درایجاد ارتباط با بینندگان تلویزیون به توفیق مناسب دست نیافته و جایگاهی برای سازندگان آن و کارنامه هنری آنها به خود اختصاص نمی دهد از ان یاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جبار آذین منتقد سینما و تلویزیون در خصوص سریال بوی باران که از شبکه 1 سیما پخش می شود در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ گفت:چندین سال است که تلویزیون از تولید سریال های استاندارد، فاخر و درجه یک به بهانه نداشتن یا کمبود بودجه سر باز می زند، این در حالی است که منابع درآمد صداوسیما از سوی دولت، آگهی ها و اسپانسرها چندین برابر شده است و به موازات این ما شاهد تولید انواع شوهای ریز و درشت و برنامه های کپی شده از روی شبکه های ماهواره ای هستیم.

وی افزود: با توجه به این روند و تولید انبوه سریال های ضعیف، متوسط و حتی بد تصمیم اصلی صداوسیما برای اتخاذ یک راهکار تازه جهت ارتباط با مخاطبان میلیونی و جلوگیری از روی آوردن قشرهای مختلف به ماهواره ضرورت تام دارد.

آذین اذعان داشت: درمیان سریال های زیر متوسط این روزهای تلویزیون، سریال بوی باران مدت ها است که از شبکه یک سیما در حال پخش است؛ مجموعه ای که با توجه به حرف های فراوان و سوژه های متعدد می توانست حرف ها و پیام های خوبی برای مخاطب داشته باشد اما به دلیل حاشیه پردازی ها و غرق شدن در داستانک های فرعی و حادثه پردازی های نالازم از مسیر اصلی به دور افتاده است، توجه به زندگی و تلاش کارگران، کار و تولید یکی از سوژه های مهم بوی باران بوده که در لابلای دیگر موضوعات آن گم شده است که می توانست با توجه به سال رونق تولید جایگاهی مهم در این عرصه و سریال سازی در تلویزیون بیابد؛ در واقع استفاده از فضای کارگاه بازیافت که می توانست نمونه و الگویی باشد برای تولید اینگونه آثار و توجه به تولید ملی، در میان حوادث نالازم سریال نابود شد.

وی ادامه داد: در ادامه در کنار داستان های خانوادگی و اجتماعی متعدد که هر کدام می توانستند در حد لزوم در این سریال حضور داشته باشند و یا برخی از ان ها حضوری غیر اصولی در بوی باران جای گرفته بودندف می توانست به جذابیت و مورد پسند بودن سریال از سوی مخاطبان کمک کند، اما حرف های مهم دیگر بوی باران که شامل مسائل مهم امروز جامعه مانند قاچاق، پولشویی در انتهای سریال است که به نمایش در می آید، زمانی که این مجموعه با چندین قسمت کسل کننده نفس مخاطب را گرفته و رمقی برای مخاطب نمانده که سریال را با علاقه پیگیری کند.

این منتقد سینما و تلویزیون اظهار داشت: بوی باران در آغاز به شکلی معمایی آغاز شد اما در ادامه به سرعت در میان شخصیت ها و ماجراهای زندگی انها از چشم های مخاطب محو گردید، این نشان دهندهضعف فیلمنامه نویسان در نگارش فیلمنامه است که می توانستند با توجه به خط اصلی داستان، یعنی ضمن پرداختن به ماجرای زندگی ترانه(یکی از شخصیت های داستان) و دوستان و اقوام درجه یک آن، مسیر سریال را تاکارخانه بازیافت بدون آن که به دیگر شخصیت هایی که بود و نبود آن ها و حوادث زندگی آنها نتوانست سریال را پر رونق کند، به ماجرای پولشویی، قاچاق و حضور پلیس در سریال کمک کند اما این اتفاق نیافتاد.

آذین خاطرنشان کرد: در واقع به رغم آن که برخی از هنرمندان حرفه ای و عوامل فنی کاربلد در تولید بوی باران همکاری داشته اند اما این سریال نتوانسته است مخاطب را راضی کند و از منظر فنی و هنری مورد توجه اهل فن و منتقدان قرار بگیرد، به همین دلایل بوی باران تنها می تواند یک سریال با حرف های خام وناکام در عرصه تولیدات سریالی تلویزیون به عنوان یک سریال زیر متوسط که درایجاد ارتباط با بینندگان تلویزیون به توفیق مناسب دست نیافته و جایگاهی برای سازندگان آن و کارنامه هنری آنها به خود اختصاص نمی دهد از ان یاد کرد.

جبار آذین در پایان گفت: بوی باران از آغاز که با نام دیگری (عروس تاریکی) از تلویزیون پخش می شد بدون هیچ توضیحی نام خود را تغییر داد که در واقع این اقدام بدون ادای توضیحات، توهین به فهم و شعور مخاطب به حساب می آید و بدون توجه به این رخداد سریال ادامه پیدا کرد تا این هنگام که به اواخر بوی باران نزدیک شده و به ظاهر براساس خبرهایی که از سوی سازندگان آن منتشر شده است حتی 10 قسمت انتهایی آن حذف شده تا هرچه زودتر این سریال به پایان برسد و به نوعی سر و ته این سریال جمع گردد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۸۰۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکانس جنجالی توهین به جایگاه معلم در افعی تهران | ماجرای عکس دو نفره پیمان معادی | واکنش‌ها ادامه دارد | ویدئو

به گزارش همشهری آنلاین، در حالی که سریال افعی تهران با بازی و نویسندگی پیمان معادی در صدر پرمخاطب ترین سریال‌های نمایش خانگی قرار گرفته، سکانسی از قسمت هشتم این سریال و مواجهه پیمان معادی(آرمان بیانی) با معلم دوران کودکی‌اش این مجموعه را گرفتار حواشی فراوانی کرده است. در این سکانس، آرمان بیانی معلم دوران کودکی‌اش را که حالا پیرمردی با موهای سفید است پیدا می‌کند و در نمایی نحقیرآمیز، تنبیه‌های سخت دوران مدرسه را به او یادآوری می‌کند و با رگباری از دیالوگ‌های توهین آمیز و فحاشی به او، معلمش را کنار اتوبان از ماشین پیاده می‌کند...»

به دنبال انتشار این سکانس و واکنش های فراوانی که در میان مخاطبان به ویژه معلمان و جامعه آموزشی ایجاد کرد و به دلیل توهین به جایگاه معلم، پرونده قضایی برای عوامل سریال افعی تهران تشکیل شد. بر اساس آخرین خبرهای منتشر شده در خبرگزاری‌های رسمی؛ به دلیل توهین به مقام معلم و در راستای صیانت از حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم و به منظور حفظ حقوق معلمان و کارکنان نظام آموزش و پرورش کشور، غلامعباس ترکی معاون حقوق عامه دادستان کل کشور در نامه ای از دادستان عمومی و انقلاب تهران خواست ضمن تشکیل پرونده قضایی جهت رسیدگی به تخلفات سازندگان و عوامل تولید سریال «افعی تهران»، چگونگی صدور مجوز و نحوه نظارت بر تولید و پخش مجموعه مذکور از سوی ساترا به عنوان متولی قانونی موضوع نیز در دستورکار قرار گیرد.

روز گذشته هم در دیدار رئیس قوه قضاییه با جمعی از فرهنگیان و معلمان نمونه سراسر کشور به حواشی این سریال و پرونده قضایی آن اشاره شد. در این نشست، ‌ یکی از نمایندگان تشکل‌های فرهنگیان ضمن انتقاد از اهانت به جایگاه معلمان در یکی از سریال‌های اخیرشبکه نمایش خانگی، خواستار برخورد قاطعانه و بدون اغماض قوه قضاییه با عوامل این گونه اهانت‌ها شد و در ادامه گفت: ورود ضابطین قضایی به مدارس، جو نامناسبی را در مدرسه و میان دانش‌آموزان ایجاد می‌کند و ما از دستگاه قضایی انتظار داریم که با صدور بخشنامه، از این امر جلوگیریکند.

«کربلایی» نماینده دیگری از تشکل‌های فرهنگیان نیز در این نشست گفت: ما باید کاری کنیم که فرزندان‌مان به معلم بودن پدران و مادران خود افتخار کنند و چنانچه این نگاه در جامعه به وجود بیاید دیگر شاهد نخواهیم بود که یک فیلمساز به خودش اجازه دهد علیه معلمان فیلم بسازد.

اگرچه همزمان با شروع حواشی و جنحالی‌های این سکانس، ‌ پیمان معادی عکسی دو نفره و جمله‌ای ستایش‌آمیز در کنار بازیگر نقش معلم این سریال منتشر کرد اما به نظر می‌رسد حاشیه‌های این سکانس همچنان ادامه دارد.

تشکیل پرونده قضایی برای سریال افعی تهران تنبیه بدنی دانش‌آموز در سریال مطرح | حرمت معلم را به چوب حراج نزنید ..

کد خبر 850396 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها خبر مهم فیلم و سریال ایرانی سینمای ایران نمايش خانگي

دیگر خبرها

  • مدیر رادیو معارف؛ از مدیریت کنداکتور تا شروعِ «عصر جوانی»
  • حق انتقاد از معلمان را به رسمیت بشناسید
  • کابوسی که بعد از ۱۲ سال دوباره تکرار شد: بایرن مونیخ بدون جام فصل را به اتمام می‌رساند
  • نقدی بر سریال افعی تهران ساخته سامان مقدم/ به جای سرکوب معلول باید علت‌ها واکاوی شوند
  • سکانس جنجالی توهین به جایگاه معلم در افعی تهران | ماجرای عکس دو نفره پیمان معادی | واکنش‌ها ادامه دارد | ویدئو
  • مهران مدیری با یک سریال بازمی گردد | جزئیات شروعِ پیش‌تولید پایتخت
  • «باران کوثری» سه داستان کوتاه را برای نابینایان روایت کرد
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت ۱۰ دهم ( دانلود قسمت 10 افعی تهران ) حجم رایگان
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت 10 با حجم رایگان
  • سریال «بدل» به تلویزیون می‌رسد